Jednoduchý recept

Pstruh na šampaňském

  • Švýcarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 25062

Ingredience

1 polévková lžíce Citrony
150 g Máslo čerstvé
100 ml Omáčka sójová
5 g Pepř černý mletý
1 kg Pstruh
5 g Sůl
2 dl Víno šumivé (sekt)
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 718 kcal
Kilojoule 3 006kJ
2% Sacharidy 8 g
64% Tuky 48 g
31% Sodík 616 mg
97% Bílkoviny 55 g

Pstruh na šampaňském postup přípravy receptu:

1

Pstruhy dobře očistíme. Máslo utřeme do pěny a přidáme k němu nakrájené bylinky a zeleninu (petrželku, česnek, kopr a bazalku). Za stálého míchání přiléváme šampaňské víno, ochutíme solí, pepřem, citronovou šťávou a worcestrovou omáčkou.

2

Pstruhy několikrát šikmo nařízneme a s bylinkovou směsí zabalíme do alobalu tak, aby šťáva při pečení nevytékala.

3

Pečeme v předehřáté troubě na 220 °C asi 25 minut.

Poznámka

Podáváme s bramborem a hlávkovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept