Mořská štika pod listovým těstem

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
596 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
33 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci zahřejeme olivový olej, zesklovatíme na něm na kroužky nakrájené jarní cibulky, podlijeme je bílým vínem, poté vývarem a tekutinu zredukujeme na třetinu. Přilijeme smetanu, provaříme a zredukujeme. Zapékací mísu vymažeme máslem, vlijeme do ní omáčku a přidáme na kousky nakrájené filety. Listové těsto rozválíme do velikosti zapékací mísy, položíme jej na mísu a pomažeme našlehaným žloutkem. Pečeme v troubě předehřáté na 220 °C asi 30 minut, až je těsto zlatavé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.