Recept

Treska s gratinovaným květákem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 25082

Ingredience

700 g Květák
10 ml Omáčka rybí
5 g Pepř černý mletý
50 g Sýr Ementál (Primátor)
100 g Sýr krémový
5 g Sůl
400 g Treska aljašská

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 264 kcal
Kilojoule 1 103kJ
3% Sacharidy 11 g
18% Tuky 13 g
44% Sodík 882 mg
47% Bílkoviny 27 g

Treska s gratinovaným květákem postup přípravy receptu:

1

Troubu předehřejeme na 180 °C. Čistý a rozebraný květák uvaříme doměkka, nejlépe v páře. Stejně tak uvaříme i rybu. Růžičky květáku a kousky ryby promícháme spolu s čerstvým sýrem a ochutíme solí a pepřem. Směs vložíme do zapékací formy, posypeme strouhaným sýrem a 15 minut zapečeme dozlatova. Servírujeme zakápnuté rybí omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept