Jednoduchý recept

Grilováný žralok

  • Evropa
Palec nahoru
2
Palec dolu
0
4
Skvělý recept
4 2 Grilováný žralok 5 1
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 25108

Ingredience

1 ks Bylinky čerstvé - svazek
100 ml Ocet vinný červený
50 ml Olej olivový
2 stroužek Česnek
1 kg Žraločí steak

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 447 kcal
Kilojoule 1 871kJ
0% Sacharidy 2 g
32% Tuky 24 g
11% Sodík 216 mg
94% Bílkoviny 53 g

Grilováný žralok postup přípravy receptu:

1

Smícháme vinný ocet a olivový olej, přidáme bylinky a prolisovaný česnek a dobře promícháme. Žraloči maso naložíme na hodinu do vzniklé marinády a poté je grilujeme (2 minuty po každé straně na každý centimetr tloušťky masa).

Komentáře a hodnocení

 
Luci69
Grilováný žralok
Maso chuťově nezajímavé, nebýt marinády za nic by to nestálo! sadBodíky dávám za ni. Zlatá treska!

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
2
Palec dolu
0
4
Skvělý recept