Recept

Španělská rybí pánev

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 25130

Ingredience

100 g Cibule
30 ml Citronová šťáva
400 g Krevety tygří - loupané
20 ml Martell cognac
400 g Mušle slávky
50 ml Olej stolní
5 g Pepř černý mletý
30 g Petržel - nať
150 g Rajčata
350 g Sépie
5 g Sůl
300 g Treska mražená
250 ml Víno bílé
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 469 kcal
Kilojoule 1 962kJ
5% Sacharidy 17 g
24% Tuky 18 g
59% Sodík 1 g
105% Bílkoviny 59 g

Španělská rybí pánev postup přípravy receptu:

1

V pánvi zahřejeme olej, přidáme nadrobno nakrájenou cibulku, opékáme, přidáme sépii nakrájenou na plátky krevety, slávky a na malé kousky nakrájenou tresku. Za častého míchaní opekáme asi 8 minut, až se slávky otevřou. Mezitím spaříme, oloupeme, rozčtvrtíme rajčata a odstraníme semínka a odkrojíme části zbylé po stopce. Do pánve přidáme nadrobno nasekanou petržel, česnek, rajčata, ochutíme solí a bílým pepřem, přilijeme bílé víno a koňak a 15 minut necháme provařit, až pokrm zhoustne. Vypneme zdroj tepla a pokrm zakapeme citrónovou šťávou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept