Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 25136

Ingredience

100 g Anglická slanina
1000 g Candát obecný
2 ks Cibule
1 kávová lžička Kmín celý
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
50 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 359 kcal
Kilojoule 1 502kJ
2% Sacharidy 6 g
34% Tuky 25 g
21% Sodík 410 mg
47% Bílkoviny 27 g

Candát na rožni postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté maso nakrájíme na menší kousky. Slaninu nakrájíme na plátky a střídavě s kousky candáta napichujeme na jehly.

2

Špízy osolíme, opepříme, posypeme mletou paprikou. Urovnáme je na sádlem vymazaný pekáč.

3

Oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli poklademe na špízy a okmínujeme. Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme 15-20 minut.

4

Podáváme s pečenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept