Jednoduchý recept

Vaječná sedlina

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 2515

Ingredience

1 kávová lžička Mouka polohrubá
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí
4 polévková lžíce Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 74 kcal
Kilojoule 308kJ
0% Sacharidy 1 g
8% Tuky 6 g
7% Sodík 130 mg
7% Bílkoviny 4 g

Vaječná sedlina postup přípravy receptu:

1

Vejce, vývar, mouku, sůl a jemně nasekanou petrželovou nať velmi dobře rozkvedláme v hrnečku či misce.

2

Poté vezmeme malou formu na puding anebo půllitrovou zavařovací sklenici, kterou vymažeme dobře sádlem a směs do ní nalijeme.

3

Sklenici uzavřeme a vaříme ve vodní lázní cca 15 - 20 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept