Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 25157

Ingredience

1 ks Bobkový list
300 g Celer bulvový
200 g Cibule
20 ml Citronová šťáva
6 ks Jalovec
60 g Mrkev kořen
2 kg Mušle slávky
5 g Pepř černý mletý
5 g Sůl
500 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 682 kcal
Kilojoule 2 853kJ
14% Sacharidy 50 g
63% Tuky 47 g
99% Sodík 2 g
117% Bílkoviny 66 g

Slávky po rýnsku postup přípravy receptu:

1

Slávky kuchyňsky připravíme, cibuli, mrkev a celer nakrájíme na tenké proužky, česnek nasekáme nadrobno, vše společně s bobkovým listem, jalovcem, solí a pepřem vložíme do velkého hrnce, zalijeme bílým vínem a ochutíme citrónovou šťávou. Vaříme asi 10 minut, poté přidáme slávky a pod pokličkou dalších 5-10 minut vaříme, občas hrncem potřeseme. Mušle vyjmeme, zavřené vyhodíme, otevřené rozdělíme do hlubokých talířů, přelijeme vývarem a servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept