Recept

Jehněčí karé na bylinkách

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 25200

Ingredience

4 ks Bageta
1 ks Cibule
1 kg Jehněčí hřbet
0,5 kávová lžička Kerblík
0,5 kávová lžička Majoránka
6 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
0,5 kávová lžička Tymián sušený
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

77% Kalorie 1,511 kcal
Kilojoule 6 323kJ
40% Sacharidy 145 g
95% Tuky 71 g
92% Sodík 2 g
130% Bílkoviny 73 g

Jehněčí karé na bylinkách postup přípravy receptu:

1

Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme nadrobno. V misce smícháme olivový olej s cibulí, česnekem a čerstvě nasekanými bylinkami. Osolíme a opepříme.

2

Jehněčí hřbet omyjeme, osušíme a nakrájíme na kotlety. Okraje nakrojíme. Kotlety potřeme bylinkovou marinádou, dáme do mísy a necháme přes noc marinovat.

3

Maso vyjmeme z marinády a necháme důkladně okapat na misce tak, aby okapaná marináda zůstala na misce. Hřbet pečeme na grilu asi 10 minut, během pečení několikrát otočíme a potíráme marinádou. Jako přílohu podáváme bagetu.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept