Jednoduchý recept

Nákyp z tresky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 25227

Ingredience

350 g Brambory vařené
60 g Cibule
10 g Garam masala
10 g Hořčice Dijonská
30 g Kopr čerstvý
60 g Máslo čerstvé
5 g Pepř černý mletý
75 g Strouhanka
50 g Sýr Ementál (Primátor)
5 g Sůl
700 g Treska aljašská

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 446 kcal
Kilojoule 1 867kJ
9% Sacharidy 31 g
25% Tuky 18 g
48% Sodík 953 mg
69% Bílkoviny 39 g

Nákyp z tresky postup přípravy receptu:

1

V pánvi rozehřejeme 30 g másla, dozlatova na něm opečeme na tenké plátky nakrájené a oloupané brambory, vyjmeme a necháme stranou. Do pánve přidáme dalších 30 g másla, na něm osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme hořčici, garam masalu, lžíci kopru a strouhanku, vše za stálého míchání asi 1-2 minuty opékáme.

2

Zapékací formu vymažeme máslem, na dno položíme polovinu opečených brambor, na ně porce ryby a nahoru opět brambory. Horní vrstvu brambor osolíme a opepříme, navrch rozdělíme směs z pánve, posypeme strouhaným sýrem a zapékáme v troubě předehřáté na 200 °C asi 20-25 minut. Rozdělíme na předehřáté talíře, ozdobíme nasekaným koprem a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept