Mandlové sušenky s čokoládou
40 min.
Ingredience
- 180gramůMandle
- 250gramůCukr krupice
- 230gramůČokoláda bílá
- 2kusyVejce slepičí
Počet porcí:
20Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
170 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
9 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
1 g
Cukr
19 g
Postup přípravy
- 1Z dvou bílků ušleháme sníh, přidáme opatrně cukr a umleté mandle. Směs vložíme do cukrářského sáčku a na plech s pečícím papírem nanášíme osm cm dlouhé válečky. Mezi nimi necháváme malé mezery.
- 2Sušenky pečeme v troubě asi dvacet minut.
- 3Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni a ozdobíme s ní vychladlé sušenky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.