Mandlové sušenky s čokoládou

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
20

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
170 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
9 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
1 g
Cukr
19 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z dvou bílků ušleháme sníh, přidáme opatrně cukr a umleté mandle. Směs vložíme do cukrářského sáčku a na plech s pečícím papírem nanášíme osm cm dlouhé válečky. Mezi nimi necháváme malé mezery.
  • 2
    Sušenky pečeme v troubě asi dvacet minut.
  • 3
    Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni a ozdobíme s ní vychladlé sušenky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.