Jednoduchý recept

Přímořská omeleta

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (70%)
ID receptu: 25253

Ingredience

400 g Ančovička - filety
40 g Mouka kukuřičná
40 g Máslo čerstvé
5 g Pepř černý mletý
20 g Petržel - nať
100 g Sardinka obecná
5 g Sůl
8 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 387 kcal
Kilojoule 1 621kJ
3% Sacharidy 11 g
28% Tuky 21 g
39% Sodík 789 mg
73% Bílkoviny 41 g

Přímořská omeleta postup přípravy receptu:

1

Ze sardinek odřízneme hlavy, těla podélně rozpůlíme, odstraníme vnitřnosti, rozložíme naplocho a vyjmeme páteř.

2

Do našlehaných vajec vmícháme nasekanou petrželku, osolíme a opepříme. Rybky vložíme do vaječné směsi a dobře obalíme. Poté posypeme moukou a promícháme.

3

V pánvi rozpustíme máslo a směs s rybkami vlijeme do pánve a pravidelně rozmístíme. Pod pokličku pečeme asi 10 minut, dokud se omeleta pěkně nenafoukne.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept