Jednoduchý recept

Pstruzi po švýcarsku

  • Švýcarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 25297

Ingredience

1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel kudrnka
800 g Pstruh
4 ks Rajčata
0,5 l Smetana 12% (konzumní)
150 g Sýr Ementál (Primátor)
1 špetka Sůl
250 g Žampiony - sterilované

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 679 kcal
Kilojoule 2 843kJ
3% Sacharidy 13 g
58% Tuky 44 g
22% Sodík 432 mg
103% Bílkoviny 58 g

Pstruzi po švýcarsku postup přípravy receptu:

1

Pstruhy omyjeme, osolíme a vložíme do vymazaného pekáčku, na ně rozložíme směs z nakrájené petrželky, žampionů, pepře a soli, přidáme oloupaná a nakrájená rajčata a nakonec zalijeme smetanou se strouhaným sýrem.

2

Pečeme v předehřáté troubě asi 20 minut na 180 °C.

Poznámka

Jako přílohu použijeme brambory a na ozdobu hlávkový salát.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept