Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 2530

Ingredience

4 plátek Hovězí roštěnka níz. peč.
0,5 l Hovězí vývar základní
4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Máslo čerstvé
100 g Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 290 kcal
Kilojoule 1 214kJ
1% Sacharidy 3 g
39% Tuky 29 g
19% Sodík 389 mg
6% Bílkoviny 3 g

Vanilkové roštěnky postup přípravy receptu:

1

Roštěnky naklepeme, potřeme solí, pepřem a drceným česnekem. Z jedné strany je pomoučíme a rychle opečeme z obou stran na oleji.

2

Olej slijeme. V pánvi rozehřejeme máslo a maso na něm krátce opečeme.

3

Nakonec zalijeme vývarem a necháme ještě jednou přejít prudkým varem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept