Jednoduchý recept

Ančovičkové máslo

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 25335

Ingredience

30 g Ančovičky konzervované
150 g Máslo čerstvé
40 g Pažitka
4 ks Vejce slepičí
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 381 kcal
Kilojoule 1 593kJ
1% Sacharidy 2 g
50% Tuky 38 g
18% Sodík 357 mg
18% Bílkoviny 10 g

Ančovičkové máslo postup přípravy receptu:

1

Okapané ančovičky opláchneme, najemno nasekáme. Česnek prolisujeme. Vejce oloupeme a stejně jako pažitku je nasekáme najemno. Vše v menší misce promícháme, přidáme změklé máslo a vše dokonale vyšleháme.

2

Toto máslo je vynikající na tmavém chlebu, posypané tenkými kroužky cibule.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept