Česnekovo-petrželkové máslo

6 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
780 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
83 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
100 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do másla vmícháme petrželku a utřený česnek. Ochutíme solí, pepřem a vychladíme.
  • 2
    Pro výraznější chuť můžeme přidat několik kapek koňaku. Ochucená másla můžeme připravit ve větším množství, utvoříme z nich válečky a zamrazíme je. Nebo z vychlazeného válečku můžeme nakrájet jednotlivé porce, zabalíme je zvlášť a pak zamrazíme. Toto máslo používáme nejčastěji se šneky, na rychlé prohřátí krevet na pánvi nebo na grilovaná masa.
  • 4

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.