Jednoduchý recept

Česnekovo-petrželkové máslo

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 6 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 1 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 25338

Ingredience

100 g Máslo čerstvé
5 g Pepř bílý
30 g Petržel - nať
5 g Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 780 kcal
Kilojoule 3 263kJ
3% Sacharidy 10 g
110% Tuky 83 g
97% Sodík 2 g
6% Bílkoviny 3 g

Česnekovo-petrželkové máslo postup přípravy receptu:

1

Do másla vmícháme petrželku a utřený česnek. Ochutíme solí, pepřem a vychladíme.

2

Pro výraznější chuť můžeme přidat několik kapek koňaku. Ochucená másla můžeme připravit ve větším množství, utvoříme z nich válečky a zamrazíme je. Nebo z vychlazeného válečku můžeme nakrájet jednotlivé porce, zabalíme je zvlášť a pak zamrazíme. Toto máslo používáme nejčastěji se šneky, na rychlé prohřátí krevet na pánvi nebo na grilovaná masa.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept