Jednoduchý recept

Přepuštěné máslo

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 25345

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 367 kcal
Kilojoule 1 536kJ
0% Sacharidy 0 g
55% Tuky 41 g
0% Sodík 0 mg
1% Bílkoviny 0 g

Přepuštěné máslo postup přípravy receptu:

1

V kastrůlku, nejlépe se silnějším dnem, pomalu zahřejeme

2

máslo. Postupně odstraňujeme pěnu, která vzniká na povrchu.

3

Poté máslo přelijeme přes pláténko do čisté nádoby, zakryjeme a uchováme v chladu, kde vydrží několik týdnů.

Poznámka

Je to máslo zbavené vody, snášející vyšší teploty, tudíž se nepřepaluje. Používá se na smažení, do těst, na přelití ryb a mořských plodů...

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept