Vinná marináda - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Vinná marináda
Celkový čas: | 10 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Milena Křivanová |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 25355 |
Kategorie: | Marinády |
Ingredience
40 ml | Dolin - Vermouth |
10 g | Kerblík |
40 ml | Olej olivový |
5 g | Pepř černý mletý |
10 g | Tymián čerstvý |
250 ml | Víno bílé |
Nutriční hodnoty jedné porce
7% Kalorie 129 kcal
Kilojoule 542kJ
1% Sacharidy 4 g
11% Tuky 8 g
0% Sodík 6 mg
1% Bílkoviny 1 g
Uhlovodany | 4g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 157,8mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 4,2mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Kerblík, Tymián čerstvý, Víno bílé mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Dolin - Vermouth, Olej olivový, Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.

Vinná marináda postup přípravy receptu:
1 | Ingredience smícháme a rybu naložíme nejméně na hodinu. |
Poznámka
Možno přidat i citrónovou šťávu. Vhodné na ryby i mořské plody.