Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 25355

Ingredience

40 ml Dolin - Vermouth
10 g Kerblík
40 ml Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
10 g Tymián čerstvý
250 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 129 kcal
Kilojoule 542kJ
1% Sacharidy 4 g
11% Tuky 8 g
0% Sodík 6 mg
1% Bílkoviny 1 g

Vinná marináda postup přípravy receptu:

1

Ingredience smícháme a rybu naložíme nejméně na hodinu.

Poznámka

Možno přidat i citrónovou šťávu. Vhodné na ryby i mořské plody.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept