Jednoduchý recept

Čokoládová pěna s pomerančem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 200 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 180 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (70%)
ID receptu: 25426

Ingredience

50 g Cukr krupice
150 g Kandovaná pomerančová kůra
60 ml Pomerančová šťáva
3 ks Vejce slepičí
400 g Čokoláda hořká

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 787 kcal
Kilojoule 3 292kJ
30% Sacharidy 106 g
48% Tuky 36 g
6% Sodík 122 mg
19% Bílkoviny 10 g

Čokoládová pěna s pomerančem postup přípravy receptu:

1

Ve vodní lázni za stálého míchání rozpustíme čokoládu. Odstavíme a postupně vmícháme po jednom žloutky, cukr, pomerančovou šťávu a polovinu kůry nakrájené na kostičky.

2

Z bílků našleháme pevný sníh, který zlehka vmícháme do čokolády. Směs přemístíme do mísy a dáme na 3 hodiny vychladit do lednice. Před podáváním dozdobíme zbývající pomerančovou kůrou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept