Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 170 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 150 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 25487

Ingredience

3 ks Bobkový list
120 g Cibule
3 ks Hřebíček
1 kg Kosti hovězí řídké
40 ml Olej slunečnicový
40 g Protlak rajčatový
150 g Rajčata
5 g Sůl
10 g Tymián čerstvý
1 l Voda pitná
750 ml Víno červené
200 g Zelenina kořenová
2 stroužek Česnek
100 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 420 kcal
Kilojoule 1 759kJ
2% Sacharidy 7 g
31% Tuky 23 g
29% Sodík 575 mg
55% Bílkoviny 31 g

Hovězí fond postup přípravy receptu:

1

Kosti důkladně omyjeme a v horkém oleji ze všech stran řádně opečeme. Přidáme rajský protlak, krátce opečeme a zalijeme 1 1 vody. Vaříme v zakryté nádobě 90 minut. Často sbíráme pěnu. Zeleninu očistíme, oloupeme a nahrubo nakrájíme. Spolu s kořením, bylinkami a vínem přidáme do hrnce a nezakryté vaříme další hodinu. Vývar přecedíme a svaříme nejméně na polovinu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept