Hovězí fond

170 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
420 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
23 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kosti důkladně omyjeme a v horkém oleji ze všech stran řádně opečeme. Přidáme rajský protlak, krátce opečeme a zalijeme 1 1 vody. Vaříme v zakryté nádobě 90 minut. Často sbíráme pěnu. Zeleninu očistíme, oloupeme a nahrubo nakrájíme. Spolu s kořením, bylinkami a vínem přidáme do hrnce a nezakryté vaříme další hodinu. Vývar přecedíme a svaříme nejméně na polovinu.
  • 3

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.