Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 25502

Ingredience

3 ks Bobkový list
1 ks Chilli paprička
120 g Cibule
100 g Hořčičné semínko
3 ks Hřebíček
10 ks Jalovec
20 ml Likér pomerančový
500 ml Ocet vinný červený
10 g Sůl
500 ml Víno červené
400 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 327 kcal
Kilojoule 1 369kJ
9% Sacharidy 34 g
11% Tuky 8 g
33% Sodík 660 mg
19% Bílkoviny 11 g

Kořeněná marináda postup přípravy receptu:

1

Červené víno a ocet svaříme s 500 ml vody. Do této směsi vmícháme všechny přísady a necháme ji vychladnout. Marinádou přelijeme 1 kg vepřového nebo hovězího masa a necháme v chladničce proležet 7-8 dní. Procezenou marinádu použijeme na přípravu omáčky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept