Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (70%)
ID receptu: 25509

Ingredience

40 g Cukr krupice
5 g Kari koření
400 ml Kečup
3 g Majoránka
60 g Med včelí
40 ml Ocet vinný
5 g Oregano čerstvé
5 g Pepř cayenský
5 g Pepř černý celý
20 ml Sherry brandy
5 g Sůl
20 ml Worcester (worcesterská omáčka)
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 155 kcal
Kilojoule 650kJ
10% Sacharidy 36 g
1% Tuky 1 g
18% Sodík 358 mg
3% Bílkoviny 2 g

Marináda na barbecue postup přípravy receptu:

1

Med s cukrem rozmícháme ve 2 lžících vody a smícháme jej se zbývajícími přísadami. Marinádou potřeme 1 kg kotlet, steaků nebo žebírek a zakryté necháme odležet nejméně jeden den. Naložené maso opékáme na grilu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept