Recept

Hovězí maso vařené v zelenině

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 160 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 140 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 25512

Ingredience

500 g Brambory vařené
100 g Brukev řepka
30 g Cibule
750 g Hovězí libové
300 ml Hovězí vývar základní
100 g Hrášek
100 g Květák
200 ml Mléko plnotučné
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
100 g Mrkev kořen
4 ks Pepř černý celý
100 g Pórek
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 456 kcal
Kilojoule 1 906kJ
16% Sacharidy 56 g
74% Tuky 55 g
34% Sodík 672 mg
78% Bílkoviny 44 g

Hovězí maso vařené v zelenině postup přípravy receptu:

1

Hovězí maso vložíme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme, přisypeme pár kuliček pepře, přidáme kousek cibule. Vaříme 2 hodiny, maso vyjmeme z vývaru a nakrájíme na kostičky.

2

Květák pokrájíme na růžičky, mrkev na kolečka, brukev na kostičky, pórek na plátky. Pokrájenou zeleninu nasypeme do rendlíku, přisypeme ještě hrášek, podlijeme vývarem z masa a dusíme 10 minut. Mouku rozmícháme v mléce a přilijeme k zelenině. Přidáme ještě kostičky masa a spolu dusíme dalších 10 minut.

3

Podáváme s vařeným bramborem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept