Hovězí maso vařené v zelenině

160 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
374 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
8 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí maso vložíme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme, přisypeme pár kuliček pepře, přidáme kousek cibule. Vaříme 2 hodiny, maso vyjmeme z vývaru a nakrájíme na kostičky.
  • 2
    Květák pokrájíme na růžičky, mrkev na kolečka, brukev na kostičky, pórek na plátky. Pokrájenou zeleninu nasypeme do rendlíku, přisypeme ještě hrášek, podlijeme vývarem z masa a dusíme 10 minut. Mouku rozmícháme v mléce a přilijeme k zelenině. Přidáme ještě kostičky masa a spolu dusíme dalších 10 minut.
  • 3
    Podáváme s vařeným bramborem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.