Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 25513

Ingredience

10 g Bazalka
2 ks Chilli paprička
150 g Cibulka jarní
500 g Cuketa
20 g Cukr krupice
50 g Fenykl sladký - hlíza
500 g Lilek
40 g Mrkev kořen
750 ml Ocet vinný
250 ml Olej olivový
10 g Pomerančová kůra
10 g Rozmarýn čerstvý
10 g Sůl
5 g Tymián čerstvý
250 ml Víno bílé
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 494 kcal
Kilojoule 2 065kJ
5% Sacharidy 17 g
78% Tuky 59 g
33% Sodík 665 mg
5% Bílkoviny 3 g

Bylinková marináda postup přípravy receptu:

1

Svaříme víno s octem. Do směsi přidáme na plátky nakrájenou zeleninu a nasekané bylinky a necháme ji vzkypět. Do studené směsi vmícháme olej a asi 1 kg zeleniny (fenykl, lilek, cukety, cibule) a marinujeme 2-3 dny nebo do směsi vložíme 1 kg rybího masa a necháme proležet 1 den.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept