Recept

Vařené hovězí maso s bramborami a fazolkami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 165 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 145 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 25524

Ingredience

500 g Brambory
120 g Cibule
250 g Fazolky ve slaném nálevu - sterilované
750 g Hovězí libové
1200 ml Hovězí vývar základní
30 g Máslo čerstvé
10 g Pažitka
4 ks Pepř černý celý
15 g Petržel kudrnka
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 423 kcal
Kilojoule 1 771kJ
11% Sacharidy 39 g
17% Tuky 13 g
52% Sodík 1 g
81% Bílkoviny 46 g

Vařené hovězí maso s bramborami a fazolkami postup přípravy receptu:

1

Maso uvaříme v osolené vodě, do které jsme přidali celý pepř a kousek cibule. Vaříme dvě hodiny. Uvařené maso rozkrájíme a umeleme na strojku.

2

Očištěnou cibuli pokrájíme na kolečka a brambory na plátky.

3

Do hrnce na dno položíme brambory, na ně kolečka cibule, pak fazolky a na fazolky rozprostřeme mleté vařené maso. Vše zalijeme vývarem z masa, přidáme lžíci másla, nadrobno pokrájenou pažitku, hrnec přiklopíme a dusíme na mírném ohni 40 minut.

4

Pokrm rozdělíme na talíře a posypeme posekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept