Hovězí maso vařené s bramborami a vejci

150 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
454 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
24 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso vcelku vložíme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme, přidáme kuličky pepře a čtvrtku cibule. Vaříme na mírném ohni 2 hodiny. Vařené maso nakrájíme na menší plátky.
  • 2
    Vařené brambory a oloupanou cibuli nakrájíme na plátky. V hlubší pánvi rozpustíme máslo a plátky brambor s cibulí na něm usmažíme z obou stran. Přidáme plátky masa, posypeme solí, pepřem a zalijeme rozšlehanými vejci. Necháme na ohni, dokud vejce neztuhnou.
  • 3
    Pokrm naporcujeme na talíře a podáváme s okurkovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.