Jednoduchý recept

Hovězí maso vařené s bramborami a vejci

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 150 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 130 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 25533

Ingredience

500 g Brambory vařené
170 g Cibule
500 g Hovězí libové
80 g Máslo čerstvé
4 ks Pepř černý celý
2 špetka Pepř černý mletý
500 g Salát okurkový
1 kávová lžička Sůl
5 ks Vejce slepičí
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 536 kcal
Kilojoule 2 242kJ
14% Sacharidy 50 g
33% Tuky 25 g
28% Sodík 560 mg
64% Bílkoviny 36 g

Hovězí maso vařené s bramborami a vejci postup přípravy receptu:

1

Maso vcelku vložíme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme, přidáme kuličky pepře a čtvrtku cibule. Vaříme na mírném ohni 2 hodiny. Vařené maso nakrájíme na menší plátky.

2

Vařené brambory a oloupanou cibuli nakrájíme na plátky. V hlubší pánvi rozpustíme máslo a plátky brambor s cibulí na něm usmažíme z obou stran. Přidáme plátky masa, posypeme solí, pepřem a zalijeme rozšlehanými vejci. Necháme na ohni, dokud vejce neztuhnou.

3

Pokrm naporcujeme na talíře a podáváme s okurkovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept