Jednoduchý recept

Vařené hovězí maso obalované

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 165 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 135 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (74%)
ID receptu: 25543

Ingredience

500 g Brambory pečené
30 g Citrony
750 g Hovězí libové
80 g Máslo čerstvé
1 špetka Paprika mletá sladká
10 g Petržel kudrnka
2 kávová lžička Sardelová pasta
250 ml Smetana 16% (pochoutková)
80 g Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
3 ks Vaječný žloutek slepičí
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 704 kcal
Kilojoule 2 947kJ
16% Sacharidy 58 g
45% Tuky 34 g
20% Sodík 391 mg
78% Bílkoviny 44 g

Vařené hovězí maso obalované postup přípravy receptu:

1

Hovězí maso uvaříme vcelku ve slané vodě doměkka. Vaříme 2 hodiny a uvařené maso nakrájíme na stejné plátky.

2

Do misky nalijeme smetanu, přidáme žloutky, sardelovou pastu, lžíci rozměklého másla, posekanou petrželku a špetku mleté papriky. Všechny suroviny metlou rozšleháme. Plátky masa namáčíme v této směsi, pak lehce obalujeme ve strouhance a smažíme na másle po obou stranách, dokud nezezlátnou.

3

Podáváme s opečeným bramborem a plátkem citronu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept