Vepřové kotlety se zeleninou a bylinkami

30 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
398 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
24 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kotlety omyjeme, mírně naklepeme a z obou stran zprudka opečeme na lžíci rozehřátého másla. Snížíme teplotu a kotlety dopékáme z každé strany ještě 4 minuty.
  • 2
    Očištěné cibulky nakrájíme na kolečka, cukety na kostičky a rajčata nahrubo nasekáme. Zeleninu opečeme na zbylém másle, osolíme a opepříme.
  • 3
    Na talíře upravíme opečenou zeleninu a na ni položíme kotlety. Ozdobíme snítkami čerstvého rozmarýnu a estragonu.
  • 4
    Vhodnou přílohou jsou těstoviny nebo vařené brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.