Hovězí svíčková se zeleninou

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
436 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
12 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
12 g
Cukr
307 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupaný, nasekaný česnek smícháme se sójovou omáčkou, pomerančovou šťávou a pepřem. Do marinády vložíme omyté, osušené, na plátky nakrájené maso a necháme asi 15 minut proležet.
  • 2
    Oloupané brambory uvaříme v osolené vodě. Očištěnou brokolici rozebereme na růžičky, mrkev nakrájíme na plátky a vše podusíme na rozehřátém másle se 4 lžícemi vody asi 15 minut. Podle chuti osolíme a opepříme.
  • 3
    Maso opékáme asi 5 minut na rozehřátém oleji, vyjmeme a necháme na teplém místě.
  • 4
    Do výpeku přidáme marinádu, 6 lžic vody, povaříme 2 minuty a osolíme.
  • 5
    Pokrm upravíme na talíře a ozdobíme snítkou petrželky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.