Rostbíf s bylinkovou omáčkou

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1080 kcal
Bílkoviny
69 g
Tuky
83 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
376 mg
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso omyjeme, osušíme a vložíme do pekáče. Máslo přepustíme a maso jím polijeme. Pečeme na středním stupni 50-60 minut.
  • 2
    Do hotového masa vetřeme ze všech stran sůl a pepř a necháme je vychladnout. Vejce oloupeme a nakrájíme najemno. Kyselou smetanu smícháme s majonézou, trochou okurkového láku a medem na hladkou směs. Okurku, šalotku, česnek a kapary nasekáme najemno. Sardelky opláchneme studenou vodou, osušíme a rovněž nasekáme najemno. Spolu s hořčicí a bylinkami přidáme do ochucené majonézy a promícháme. Dochutíme solí a pepřem a podle potřeby rozředíme okurkovým lákem. Vychladlý rostbíf nakrájíme ostrým nožem na tenké plátky. Ochucenou smetanu podáváme zvlášť.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.