Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 25671

Ingredience

4 krajíc Chléb pšeničný (bílý)
1 špetka Muškátový oříšek
20 g Máslo čerstvé
50 ml Smetana 16% (pochoutková)
60 g Sýr Eidam cihla 40%
1 kávová lžička Sůl
6 ks Vejce slepičí
300 g Špenát listový čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 251 kcal
Kilojoule 1 049kJ
1% Sacharidy 5 g
25% Tuky 18 g
19% Sodík 382 mg
32% Bílkoviny 18 g

Zapečený špenát postup přípravy receptu:

1

Špenátový protlak necháme rozmrazit, přilijeme smetanu, osolíme, přidáme vejce, špetku mletého muškátového oříšku a dobře spolu vše rozšleháme.

2

Pekáček vymažeme máslem, na dno položíme 4 krajíce bílého chleba a na ně rozprostřeme našlehaný špenát. Posypeme strouhaným sýrem a dáme zapéct. Pečeme ve vyhřáté troubě 20 minut.

3

Porce rozdělíme na dezertní talířky a podáváme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept