Sytá večeře z kuřete - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 80 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Sytá večeře z kuřete
Celkový čas: | 80 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 60 minut |
Autor: | dudlik |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (24%) |
ID receptu: | 2569 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
6 ks | Brambory |
1 ks | Cibule |
1200 g | Kuře |
1 polévková lžíce | Majonéza |
2 ks | Okurka salátová |
2 polévková lžíce | Olej stolní |
2 ks | Rajčata |
1 kávová lžička | Sůl |
100 g | Sýr Eidam cihla 30% |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 19g |
---|---|
Cholesterol | 151,2mg |
Draslík | 1g |
Vláknina | 7g |
Vitamín A | 677,5mg |
Vitamín B6 | 1,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 21,6mg |
Vitamín E | 1,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 5,0mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Brambory, Cibule, Kuře, Majonéza, Okurka salátová, Olej stolní, Rajčata, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Sýr Eidam cihla 30% mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Sytá večeře z kuřete postup přípravy receptu:
1 | Kuře očistíme a uvaříme. Měkké maso odkrájíme z kostry. |
2 | Brambory nakrájíme na kostky, tvrdý sýr též nakrájíme. |
3 | Cibuli, rajčata a okurky nakrájíme na kolečka. |
4 | Na pánvi osmahneme brambory, na druhé osmahneme maso, vše osolíme. |
5 | Na míse smícháme brambory a maso s kostičkami sýra a vše ozdobíme připravenými rajčaty, cibulí a okurkami. |