Recept

Červená holandská omáčka s tymiánem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 25718

Ingredience

5 g Cukr krupice
150 g Máslo čerstvé
10 g Pepř cayenský
80 g Protlak rajčatový
5 g Sůl
20 g Tymián čerstvý
3 ks Vaječný žloutek slepičí
120 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 411 kcal
Kilojoule 1 718kJ
3% Sacharidy 10 g
50% Tuky 37 g
25% Sodík 498 mg
9% Bílkoviny 5 g

Červená holandská omáčka s tymiánem postup přípravy receptu:

1

Máslo rozpustíme na mírném plameni a metličkou do něj vmícháme rajský protlak, zahřátý na pokojovou teplotu. Přidáme lístky tymiánu. Žloutky s červeným vínem ušleháme ve vodní lázni a pomalu, za stálého míchání, přiléváme máslo s rajským protlakem. Omáčku dochutíme solí, kaeynským pepřem a cukrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept