Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 25724

Ingredience

60 g Bazalka
1 ks Citrony
10 g Pepř černý mletý
40 ml Protlak rajčatový
15 g Solamyl - bramborový škrob
5 g Sůl
3 ks Vaječný žloutek slepičí
200 g Víno bílé
40 ml Víno portské
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 167 kcal
Kilojoule 700kJ
4% Sacharidy 14 g
8% Tuky 6 g
25% Sodík 501 mg
9% Bílkoviny 5 g

Sabayon s bazalkou postup přípravy receptu:

1

Oloupeme 1 stroužek česneku a vytřeme rendlík. Pečlivě rozmícháme žloutky, bílé víno, citronovou šťávu a škrob (Solamyl). Portské víno smícháme s rajským protlakem a přidáme k vínu. Ve vodní lázni ušleháme krém.

2

Omáčku ochutíme solí a pepřem a na závěr přimícháme bazalku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept