Jednoduchý recept

Pomazánka z leča

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 25739

Ingredience

8 krajíc Chléb celozrnný žitný
500 g Lečo sterilované
50 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel kudrnka
1 špetka Sůl
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 201 kcal
Kilojoule 843kJ
3% Sacharidy 9 g
21% Tuky 15 g
21% Sodík 411 mg
13% Bílkoviny 7 g

Pomazánka z leča postup přípravy receptu:

1

Lečo ze sklenice vylijeme na horkou pánev. Podusíme, dokud se tekutina neodpaří. Nyní vlijeme do pánve rozšlehaná vejce a ochutíme pepřem a solí. Jakmile vejce ztuhnou, pánev odstavíme a necháme vychladnout.

2

Krajíčky tmavého chleba namažeme máslem a pomazánkou z leča. Povrch posypeme posekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept