Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 25751

Ingredience

100 g Anglická slanina
1 ks Bazalka
1 ks Cibule
3 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
100 g Sýr Parmezán
1 špetka Sůl
400 g Těstoviny Fettuccine
150 ml Vývar z hovězích kostí
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 658 kcal
Kilojoule 2 751kJ
20% Sacharidy 71 g
38% Tuky 28 g
40% Sodík 800 mg
54% Bílkoviny 30 g

Fettuccine se slaninou postup přípravy receptu:

1

Slaninu pokrájíme na kostičky. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme nadrobno. Na pánvi rozpálíme olej a slaninu dobře osmahneme. Přidáme cibuli a česnek, 2 minuty podusíme.

2

Přidáme vývar a petrželku, osolíme a opepříme. Celou směs necháme při nízké teplotě svařit na poloviční množství.

3

Lístky bazalky opláchneme, nasekáme najemno a přimícháme do zhoustlé omáčky.

4

Fettuccine uvaříme ve vroucí osolené vodě podle návodu na obalu, scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Rozdělíme na talíře, přelijeme omáčkou a posypeme nastrouhaným sýrem.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept