Velikonoční polévka

75 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
631 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
42 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
4 g
Cukr
930 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci s vodou povaříme asi 10 minut telecí vnitřnosti a maso, poté vyjmeme a zchlazené nakrájíme na malé kousky.
  • 2
    V jiném hrnci na rozpáleném oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme nasekaný kopr, mrkev na kostičky, petrželku a uvařené vnitřnosti a maso. Pár minut necháme smažit, potom zalijeme vodou, přidáme koření, 20 minut necháme vařit.
  • 3
    Přidáme hrst rýže a vaříme dalších 20 minut, odstavíme z plotny. Nakonec vlijeme za stálého míchání vejce ušlehané s citronovou šťávou, ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.