Recept

Rybářská polévka na řecký způsob

  • Řecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 25779

Ingredience

4 ks Brambory
2 ks Cibule
5 ks Mrkev kořen
2 dl Olej rostlinný
200 ml Ouzo - Metaxa Brandy
1 špetka Pepř černý mletý
2 ks Rajčata
6 g Sůl
1 kg Treska aljašská
1 špetka Tymián sušený
2 l Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 505 kcal
Kilojoule 2 113kJ
7% Sacharidy 26 g
35% Tuky 26 g
20% Sodík 396 mg
44% Bílkoviny 25 g

Rybářská polévka na řecký způsob postup přípravy receptu:

1

V hrnci na rozpáleném oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme prolisovaný česnek, na malé kousky nakrájenou mrkev a brambory, asi 10 minut vaříme za stálého míchání.

2

Potom přidáme na kousky pokrájená rajčata, vlijeme vodu, ouzo a přivedeme k varu. Když polévka vře, přihodíme kusy ryb, vaříme asi 10 minut. Poté ryby vyjmeme a vývar v hrnci rozmixujeme ručním mixérem. Přidáme koření, osolíme a vrátíme zpět kousky ryby. Důkladně promícháme a ihned podáváme.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept