Sýrovo-smetanová omáčka

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
642 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
50 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smetanu zahřejeme. Sýr jemně nastrouháme a po částech přidáváme do horké smetany (nesmí se vařit). Omáčku mícháme tak dlouho, až se vytvoří hustý krém.
  • 2
    Ochutíme solí a pepřem. Otrháme lístky bazalky a jemně je nasekáme. Přimícháme do omáčky. Na závěr oloupeme rajčata, zbavíme je jadérek, nakrájíme na kousky a přidáme do omáčky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.