Recept

Sýrová omáčka s parmezánem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 25834

Ingredience

1 ks Citrony
30 g Jíška hotová světlá
250 ml Mléko polotučné
5 g Pepř bílý
40 g Petržel - nať
200 g Sýr Parmezán
140 g Sýr smetanový tavený 45%
5 g Sůl
150 g Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 437 kcal
Kilojoule 1 829kJ
4% Sacharidy 14 g
41% Tuky 31 g
66% Sodík 1 g
49% Bílkoviny 28 g

Sýrová omáčka s parmezánem postup přípravy receptu:

1

Jíšku smícháme s mlékem a vaříme. V horké omáčce necháme rozpustit tavený sýr, přidáme zakysanou smetanu a vše ochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou.

2

Smícháme nastrouhanou citronovou kůru, parmezán a petrželku a před podáváním omáčku touto směsí ozdobíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept