Šalvějová ořechová omáčka s Ravioli

40 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
603 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
46 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
3 g
Cukr
531 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uvedeme do varu dostatečné množství vody a výrazně ji osolíme. Přidáme polovinu snítek šalvěje, těstoviny a uvaříme je al dente.
  • 2
    Zbývající šalvějové lístky natrháme nahrubo. Zahřejeme polovinu ořechového oleje a osmažíme na něm jemně nakrájenou šalotku a česnek. Přidáme šalvějové lístky a hrubě nasekané ořechy. Citron omyjeme horkou vodou, osušíme a kůru z poloviny plodu nastrouháme k ořechům. Vymačkáme šťávu, smícháme ji se zbývajícím olejem a máslem a přidáme k ořechové směsi.
  • 3
    Uzeného lososa nakrájíme na úzké proužky.
  • 4
    Scedíme těstoviny, přelijeme je horkým ochuceným máslem a smícháme s proužky uzené ryby. Čerstvě nastrouhaný parmazán podáváme zvlášť.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.