Polévka z paprik s celerem

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
121 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
8 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
699 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Papriky zbavíme jádřinců a nakrájíme na nudličky, celer nastrouháme nahrubo.
  • 2
    V hrnci rozehřejeme olej, přisypeme papriku, krátce osmažíme. Přimícháme lžíci rajčatového protlaku, promícháme, podusíme ještě minutu a zalijeme vývarem. Jakmile se polévka znovu začne vařit, přidáme celer, osolíme, opepříme a přidáme špetku sušeného česneku. Vaříme ještě 12 až 15 minut.
  • 3
    Do talířů nasypeme posekanou petrželku a zalijeme polévkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.