Pomerančový dresink s fenyklovým salátem

15 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
290 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
21 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
8 g
Cukr
18 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pomeranče oloupeme jako jablko a rozebereme na dílky. Zbytky ovoce vymačkáme do mísy. Očistíme fenykl, nastrouháme na tenké plátky. Otrháme jemné konečky natě, přidáme je k pomerančové šťávě. Oloupeme cibuli a nakrájíme ji na slabé kroužky. Dílky pomeranče, fenykl, cibulové kroužky a olivy upravíme na talíř. K pomerančové šťávě přidáme limetkovou šťávu, olej a rozdrcený zelený pepř a umícháme krém. Okořeníme solí, tabaskem a trochou medu. Rozdrtíme červený pepř a přidáme jej do dresinku, kterým přelijeme salát. Poté jej necháme 30 minut proležet.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.