Recept

Zeleninový dresink s jáhlami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 26012

Ingredience

3 polévková lžíce Citronová šťáva
50 g Jáhly - loupané proso
50 g Mrkev kořen
3 g Muškátový oříšek
4 polévková lžíce Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
5 g Sůl
250 ml Vývar zeleninový
1 stroužek Česnek
50 g Špenát listový čerstvý
50 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 163 kcal
Kilojoule 682kJ
5% Sacharidy 18 g
50% Tuky 38 g
39% Sodík 788 mg
7% Bílkoviny 4 g

Zeleninový dresink s jáhlami postup přípravy receptu:

1

Jáhly propláchneme a vaříme ve vývaru 20 minut. Necháme okapat na sítu a vývar zachytíme. Očistíme houby a zeleninu, nakrájíme na větší kostky, spolu s česnekem a trochou oleje dusíme ve vývaru 8 minut. Slijeme, rozmixujeme ručním mixérem, smícháme s jáhlami, zbývajícím olejem a citronovou šťávou. Dochutíme solí, pepřem a muškátovým oříškem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept