Jednoduchý recept

Vepřové řízky smažené

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 2602

Ingredience

2 ks Citrony
1 polévková lžíce Mléko polotučné
4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 kávová lžička Olej rostlinný
200 ml Olej stolní
10 g Petržel - nať
4 polévková lžíce Strouhanka
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí
600 g Vepřová kýta

Nutriční hodnoty jedné porce

44% Kalorie 866 kcal
Kilojoule 3 624kJ
3% Sacharidy 12 g
102% Tuky 77 g
12% Sodík 247 mg
60% Bílkoviny 34 g

Vepřové řízky smažené postup přípravy receptu:

1

Vepřové řízky nařízneme na okrajích a lehce je naklepeme.

2

Maso osolíme a obalíme v trojobalu - vejce rozšleháme s rostlinným olejem a mlékem. Smažíme dozlatova po obou stranách.

3

Nakonec usmažené řízky obložíme dílky citronu a petrželovou natí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept