Jednoduchý recept

Polévka z čekankových puků

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 26024

Ingredience

100 g Chléb pšeničný (bílý)
1500 ml Hovězí vývar základní
20 g Máslo čerstvé
2 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Saturejka
1 kávová lžička Sůl
4 ks Vaječný žloutek slepičí
4 ks Čekanka

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 202 kcal
Kilojoule 845kJ
4% Sacharidy 15 g
14% Tuky 10 g
55% Sodík 1 g
22% Bílkoviny 12 g

Polévka z čekankových puků postup přípravy receptu:

1

Čekankové puky omyjeme a rozebereme. Nakrájíme nadrobno, přisypeme na hlubší pánev s rozehřátým máslem a chvilku dusíme. Zalijeme vývarem, osolíme, opepříme, přidáme saturejku a vaříme 15 minut. Nakonec vmícháme rozšlehané žloutky, necháme projít varem a odstavíme.

2

Porce polévky posypeme kostičkami nasucho opečeného chleba.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept