Recept

Hovězí dušené v troubě

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 140 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 2603

Ingredience

1 ks Bobkový list
3 ks Celer řapíkatý
2 ks Cibule
1 kg Hovězí maso zadní
450 ml Hovězí vývar základní
2 polévková lžíce Kompot brusinkový
5 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
1 špetka Tymián sušený
450 ml Víno červené
400 g Zeleninová směs pod svíčkovou - mražená
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 348 kcal
Kilojoule 1 455kJ
5% Sacharidy 17 g
10% Tuky 8 g
17% Sodík 338 mg
70% Bílkoviny 39 g

Hovězí dušené v troubě postup přípravy receptu:

1

Nakrájenou cibulku a stroužek česneku zpěníme na oleji, přidáme nakrájené hovězí maso.

2

Opečeme ze všech stran, přidáme zeleninu na svíčkovou ze sáčku, tymián, bobkový list, osolíme a opepříme.

3

Zalijeme vínem a vývarem a přidáme brusinky.

4

Směs přendáme do trouby a dusíme pod pokličkou, dokud maso nezměkne.

5

Poté zahustíme hladkou moukou, kterou jsme rozmíchali v trošce vody, necháme povařit a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept