Hrubozrná hořčice
45 min.
![Evropa](https://admin.milujivareni.cz/uploads/img/2024/05/4cf9e02e5421c6627eab785025de781c2511bd24.png?w=16&q=75)
Ingredience
Počet porcí:
12Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
39 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
2 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
979 mg
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Semínka vaříme v malém množství vody doměkka. Slijeme a v hmoždíři rozdrtíme nahrubo. Práškovou hořčici zakapeme vodou a utřeme.
- 2Smícháme s drcenými semeny, přidáme sůl, cukr a pomerančovou kůru. Za stálého míchání pak přiléváme ocet nebo víno tak dlouho, dokud nemá hořčice požadovanou konzistenci.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.