Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 2613

Ingredience

600 g Chřest bílý
1 kávová lžička Cukr krupice
2 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
2 polévková lžíce Olej stolní
10 g Pažitka
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 68 kcal
Kilojoule 283kJ
2% Sacharidy 8 g
5% Tuky 3 g
3% Sodík 61 mg
6% Bílkoviny 3 g

Chřestový salát postup přípravy receptu:

1

Chřest oloupeme a nakrájíme na kousky asi 2cm dlouhé. Dřevnaté konce odřízneme.

2

Chřest uvaříme v osolené vodě se špetkou cukru doměkka. Ještě teplý marinujeme v octě, oleji a jemně nasekané pažitce.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept