Jednoduchý recept

Vepřové maso na kmíně

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 26145

Ingredience

80 g Cibule
1 polévková lžíce Hořčice
2 kávová lžička Kmín drcený
3 špetka Pepř černý mletý
80 g Strouhanka
30 g Sádlo škvařené
2 kávová lžička Sůl
750 g Vepřová plec
500 ml Voda pitná
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 504 kcal
Kilojoule 2 110kJ
4% Sacharidy 13 g
50% Tuky 38 g
27% Sodík 533 mg
49% Bílkoviny 27 g

Vepřové maso na kmíně postup přípravy receptu:

1

Vepřové maso nakrájíme na kostky, posypeme solí, pepřem a kmínem.

2

Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme.

3

V hrnci zahřejeme sádlo, přisypeme cibuli s česnekem a trochu osmažíme. Přidáme kostky masa, promícháme, hrnec zakryjeme a jakmile maso pustí šťávu, přidáme lžíci hořčice, přisypeme ještě trochu kmínu, podlijeme horkou vodou a dusíme asi 50 minut.

4

Maso zasypeme strouhankou, promícháme, hustotu šťávy upravíme vodou a podusíme ještě 10 minut a můžeme podávat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept